2020. május 4., hétfő

Honnan tudod, hogy meg vagy átkozva



Nehéz kérdés, hiszen lehet, hogy csak azok a bizonyos rossz napok érnek téged, mint bárki mást az életben.

Én nem szeretem azt mondani, hogy valaki meg van átkozva. Ezzel indítják el általában a lavinát, mert ha nincs is megátkozva, amolyan önbeteljesítő jóslattá válik, s mindenfélét csak beképzelnek az emberek, ami ott sincs.

Ha esetleg azokat a tipikus fizetős "boszorkányokat" keresed fel, ahelyett, hogy magad járnál utána és dolgoznál magadért, számolj azzal is, hogy könnyen átverhetnek. A legtöbb csak azért mondja, hogy meg vagy átkozva, hogy az átok levételért is fizess neki. 

Először is tisztázd a következőket magadban:

Vajon csak rossz napod van?

Van olyan rosszakaród, aki valóban ért is az átkokhoz? Ehhez tudnod kell, hogy erősebb átkokat kezdők vagy kóklerek ritkán tudnak összehozni. A gyenge átkokat pedig viszonylag könnyű kivédeni.

Lehetséges, hogy egy szerencsétlenség okozta a többit? Elvesztetted az állásodat, s a rosszkedved minden másra kihatott, amit végeztél.

Gondold át, hogy a szerencsétlenségekben mennyi önrészed volt. Gyakorta van, hogy inkább mást hibáztatunk ahelyett, hogy magunkba néznénk.

Az átoknak több fajtája is van, s van olyan is melyet tárgyak vagy helyek okoznak. Az emberi átkokat már tárgyaltam egy másik cikkben, pontosabban a védekezést ellenük. De a tárgyi és a helyi átkok más dolog.

Ha kaptál vagy vettél valamit mostanság érdemes megvizsgálni, hogy a vásárlás napjától kezdődtek-e a bajok.

Három dolgot tehetsz:
Semmisítsd meg a tárgyat
Elásod vagy folyóba dobod
Ha tapasztaltabb varázsló/boszorkány/stb. vagy, akkor próbáld megtisztítani a tárgyat, ez elég nehéz feladat, s gyakran többféle tisztítást kell kombinálni.

A negatív energiák pont azok, ami miatt az ásványokat és egyéb eszközöket érdemes megtisztítani.

A helyhez kötött átkok, azok, amelyek kutatást is igényelnek. Ha a helyről többféle szóbeszéd is terjed, hogy mennyi rossz dolog történt ott, akkor azokra érdemes odafigyelni. Ha ez a hely a lakhelyed, akkor tisztítsd meg a Mágikus önvédelemben leírtak szerint. Ha csak ott jártál, szintén az ott leírtak szerint tisztítsd meg magad.

Nos, lépjünk is vissza a témára. Hogyan tudjuk, hogy meg vagyunk átkozva?

Jóslással, ingával, rúnákkal, stb. is ellenőrizheted, hogy van-e átok rajtad. Ez a legegyszerűbb módszere. Felteszed a kérdést, majd pl. a rúnák megadják a választ.


Ha a fenti kérdéseket átnézted, a jóslás is ezt a választ adta, s még mindig úgy gondolod, hogy lehetséges az átok. Akkor még mindig vizsgálni kell.

Kusza módszerek helyett, inkább egy háromfázisos vizsgálatot írnék le, amely az átokhatásokra és a tünetekre terjed ki. Természetesen ez nem minden esetben igaz, de ez a legáltalánosabb. Ha másokat vizsgálunk, azért gondolkodjunk el azon is, hogy nem áll-e fent mentális betegség. Ne csak egy-egy mondat alapján jelentsd ki, hogy ez átok. Gyakorta inkább orvosi, pszichológiai betegség áll fent.

A lenti leírást nem úgy kell nézni, hogy pl. az aggodalmaskodás az átok miatt aggódik, hanem egyébként is különös aggódás fogja el.



Első fázis

Pszichológiai: Különös idegesség és aggodalmaskodás. Bizonytalanság és alsóbbrendűségi érzés. Enyhe depresszió. A pszichológiai tünetek hatnak a napi munkára is és nem képes koncentrálni.

Spirituális: Valamiféle energiát vagy lényt érez a környezetében, de enyhe ez az érzés. Nyugtalan alvás. Képtelen visszaemlékezni az álmokra vagy, hogy álmodott-e. (Több pontnak is egyeznie kell, egy mondat alapján ne ítéld úgy, hogy átok áll fent.)

Fizikai: Kisebb sérülések, felszíni sebek, vágások, égések. Eltűnnek tárgyak. Nem tudod fenntartani a normális rendet az életedben.

Második fázis

Pszichológiai: Másoktól kezdesz el függeni. Küzdesz, hogy ellásd a napi teendõidet. Komoly depresszió kezd gyökeret verni. Nem érzed biztonságban magad. Nehezen indulsz el munkába, vagy nehezen végzed a munkádat. Elfelejted az evést, mert nincs kedved enni/nem vagy éhes/túlzottan fáradt vagy hozzá. Addiktív szokásokat veszel fel, dohányozni kezdesz, vagy többet dohányzol, illetve iszol és drogozhatsz is.

Spirituális: Rémálmaid vannak. Negatív entitások/holtak keresnek fel az asztrálsíkon alvás közben. Árnyék alakokat is láthatsz.

Fizikai: Más emberek is felfigyelnek a szokásaid változásaira. Negatív visszajelzést kapsz a munkahelyeden vagy az otthonodban. Pszichoszomatikus betegségek léphetnek fel. Autóbalesetek. Zavar minden. Nagyon keveset alszol. Éjszaka izzadsz. Fájdalom is felléphet a végtagokban, gyomrodnál és a tarkódnál.

Harmadik fázis

Pszichológiai: Erőszakosság. Krónikus depresszió. Nem képes helytállni sehol. Cseppet sem élvezi az életet. Öngyilkossági gondolatok és önpusztító szokásokat vesz fel (túl gyorsan hajt, védekezés nélkül szeretkezik -persze értelmezd az adott helyzetre-, fegyverekkel vagy éles tárgyakkal játszik, megégeti vagy megvágja magát). Paranoiás.

Spirituális: Teljesen leállsz, nem vagy képes a pozitív energiát vagy információt megkapni. Bezárkózol.

Fizikai: Megmagyarázhatatlan betegségek. (Tehát még az orvos is értetlenül áll.) A stressz migrént vagy fejfájást okoz. Fogysz. Légzési nehézségek és a mellkas fájdalom nagyon általános ennél a fázisnál. Gyomorfájdalmak és hasmenés. Úgy érzed, mintha belülről égnél, pedig a hőmérsékleted normális vagy éppen alacsony.

Ha a harmadik fázisig eljutott az átok, akkor érdemes tapasztaltabb emberhez fordulni, aki megbízható! Túl sok a sarlatán és a magad érdekében háromszor nézd meg, hogy kit is kérsz meg. Ha magad végzed a dolgot, akkor csak akkor tedd, ha valóban úgy érzed, hogy elég gyakorlott vagy ehhez.

Mágikus önvédelem >>> https://www.boszikam.com/2020/04/onvedelem-magia-segitsegevel-az-emberek.html

Forrás: www.annwn.hu

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése