Szolgáltatások
Sorselemzés (kártyajóslás, kártyavetés),  párkapcsolati tanácsadás, spirituális tanácsadás, életvezetési tanácsadás...személyes találkozás nélkül online, Facebook-on messengeren, Viberen, WhatsApp-on vagy Skype-on keresztül. :)  

"Az ember általában türelmetlen gyermekként kérdezgeti a sorsot, mit akar vele, s önnön lármájától nem hallja a választ, pedig nemcsak szavak, hanem a körülmények, az események alakulása és iránya is kiáltozzák szüntelenül. " 

(Szepes Mária)


Gyakori kérdések:

-Egy nagy döntés előtt állsz, de nem tudod merre tovább?

-Elindulnál, de félsz kilépni a komfortzónából?

-Gyermeket szeretnél, de nem tudod biztosan, hogy lehet-e?

-Keresed az IGAZIT vagy inkább az IGAZAT?

-Problémák merültek fel a párkapcsolatodban?

-Karriert váltanál, de bizonytalan vagy?

-Tudod már mit szeretnél, de úgy érzed jó lenne, ha egy kívülálló megmondaná, anélkül, hogy bármit kérdezne tőled, hogy jó úton jársz-e?

-Párkapcsolatban élsz, de valami mégsem működik úgy, ahogy szeretnéd?

-Szingli vagy és nem tudod mikor talál rád a szerelem?

-Két szív közül kellene döntened, de nehéz a választás?

Hosszan lehetne sorolni a kérdéseket…amivel a vendégeim felkerestek az elmúlt húsz év alatt... (ha szeretnéd, ki is egészítheted magadban).  

Ha úgy érzed valamelyik kérdésre IGEN a válasz és útmutatásra van szükséged, vagy egy mankóra az utadon, keress bátran, megtaláljuk közösen a megoldást. Nem döntök helyetted, meghagyom a szabad akarat jogát is, nem veszem el tőled, de segítőként ott leszek az utadon, amin neked kell végig menned.

Nem ijesztgetek senkit, nincs ebben semmi félelmetes, de az biztos, hogy őszinte vagyok és nem azt mondom, amit hallani szeretnél, hanem azt, amit látok, anélkül, hogy bármit kérdeznék tőled.

A kártya egy eszköz arra, hogy elmondjam mi vár rád, vagy mi az, amire érdemes jobban figyelned, melyik az az út, amit érdemes elkerülni, de a szabad akarat jogát tiszteletben tartom, a döntés a Te kezedben van.


Szerelem, házasság, partnerkapcsolat, családi kapcsolatok, barátságok, munkatársi viszonyok, gyermekáldás, otthonteremtés, utazás, vállalkozás, álláskeresés, munkahely változás, anyagiak, egészség, siker – leggyakrabban ezekről kérdeznek a hozzám forduló vendégek. Amit nálam nem találsz, mert a fekete mágia része és ez távol áll tőlem, rontás kérése valakire vagy szerelmi kötés.Ez nem az én asztalom. Látó sem vagyok és médium sem.


Véletlen nincs. Ha sorsod urai valakivel összehoztak, mit gondolsz, mi volt a céljuk vele? (Szepes Mária)


Online sorselemzés, útmutatás, iránymutatás:

-cigánykártya

- francia kártya

-angyalkártya

-tarot


További online szolgáltatások, kártyavetés nélkül (mindenkinek, aki tart a kártyalapok üzenetétől):

 -Életvezetési és önismereti tanácsadás

-Párkapcsolati probléma megoldás, tanácsadás

 -Rontások elleni védelem a negatív energiák ellen

-Inga (az inga üzenete, eldöntendő kérdések esetében)

-Segítő mágiák ( fehér mágia)


A cigánykártya ismerete: 

-Egy olyan online egyéni kurzuson vehetsz részt, ami után segíteni tudsz másoknak is, megtanulhatod a szimbólumok használatát, önismereti tréningnek is nagyon jó, de a különböző élethelyzetekben is segítségül szolgálhat, ha elsajátítod az ismereteket.

Kártyavetés cigánykártyával, online tanfolyam:

Miben segít? Tudatosabban fogod irányítani életed döntéseit. Megismerkedhetsz a cigánykártya használatának szabályaival, a kártyalapok jelentésével, értelmezésével...azon túl ami rá van írva, mert sokan ez alapján értelmezik. Önismeret szempontjából segítő mankót kapsz a kezedbe, fejlesztheted az intuitív készségeidet.

 -Otthonról végezheted, nem kell elutaznod
-A tanfolyam után tudsz segíteni a barátaidnak, családtagjaidnak
-Segít céljaid elérésében 
-Közelebb kerülsz ahhoz,  hogy megértsd életed történéseit
- Segítséget ad az életfeladatod megismeréséhez
-Jobban megismerheted Önmagad

-alapszint ( 3 lakalom)

-haladó  (6 alkalom) Külső helyszínen való részvétel:

-rendezvények

-fesztiválok

-céges partik (referenciák: MFB, Európa Hajó Kft. rendezvényein belül: Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége GÉMOSZ, ELMÜ, Kühne + Nagel Magyarország)Senki sem kerül a környezetünkbe véletlenül! Lényünk sajátos összetétele idézte meg. (Szepes Mária)
Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése